Vegyszerálló kesztyűk

A SHOWA cégről

A világ egyik vezető kesztyűgyártója, akik a kitűnő minőség és folyamatos fejlesztés mellett tették le a voksukat és ezzel a Nesler-Légzésvédőbolt is azonosulni tudott, ezért választottuk a kínálatunkba a SHOWA vegyszerálló kesztyűket. Mindegyik kesztyű sokféle vegyszerre be lett vizsgálva és ezeket a vegyszerállósági táblázatokat a gyártó a felhsználók rendelkezésére bocsátja. Mindegyik kesztyűről letölthetők a megfelelő dokumentációk.

SHOWA CHEMREST weboldal, hogy könnyen megtalálja a megfelelő kesztyűt

A következő linken kereshetünk vegyi anyagra vagy a különböző SHOWA kesztyűknek a vegyszerállóságát is megtekinthetjük:

https://chemrest.com/eu_region/en/

Igyekezzünk az optimális védelmet választani, pl. ugyanaz a vegyianyag ellen az egyik kesztyű 30 percet bír, a másiknál a maximális 480 percet látjuk, attól nem biztos, hogy a hosszabb időt kell választanunk, mert az ellenállóbb kesztyű (ha ugyanaz az alapanyag) valószínűleg vastagabb és drágább lesz.

Nézet:
Sorrend:

SHOWA biológiailag lebomló (EBT) kesztyűk

A védőkesztyűknek plusz egy réteg védelmet kell biztosítaniuk a munkakörnyezetben előforduló potenciális veszélyek ellen – de nem bolygónk rovására. A SHOWA biológiailag lebomló Eco-Best Technológia (EBT) kesztyűit ennek figyelembevételével tervezték. Kivételes védelmet nyújtanak a piszok, szennyeződések, vegyi expozíció, kopás és egyéb potenciális veszélyekkel szemben, anélkül, hogy károsítanák ökoszisztémánkat.

A SHOWA biológiailag lebomló (EBT) kesztyűkről

A SHOWA biológiailag lebomló kesztyűk az elsők a maguk nemében. A forradalmi EBT szerves adalékanyagokat és rostokat használ, amelyek minimális hatással vannak ökoszisztémánkra. Mivel az EBT szerves anyagokat tartalmaz, ártalmatlanításkor a mikrobák vonzódnak hozzá, mint tápanyagforráshoz. A mikrobák ezután elfogyasztják, lebontják és három természetes vegyületre bontják: szerves talajra, metánra és szén-dioxidra. A kesztyű anyaga öt éven belül teljesen lebomlik.

A SHOWA biológiailag lebomló (EBT) kesztyűk előnyei

A SHOWA biológiailag lebomló kesztyűt a következő okok miatt érdemes használni:

  • Fenntarthatóság és jobb környezeti teljesítmény

Tekintettel arra, hogy naponta csillagászati ​​mennyiségű hulladék kerül a szemétlerakókba és az óceánokba, a világ fenntarthatóbb termékeket használhat. A SHOWA EBT kesztyűk nemcsak fenntarthatóak, de elősegítik a környezeti teljesítményt, mivel végül nitrózus hulladékká és biogázzá alakulnak, amelyek rendkívül előnyösek az ökoszisztémánknak.

  • Alacsonyabb kesztyűkezelési költségek

Ezek a SHOWA kesztyűk fenntarthatóak. Ez jelentősen csökkenti a kezelési költségeket, és lehetővé teszi az üzemeltetési költségek megtakarítását.

  • A környezetvédelem népszerűsítése

Azzal, hogy munkatársait biológiailag lebomló kesztyűkkel látja el, ösztönzi őket a zöld, fenntartható beszerzési politikára, és ennek következtében a tudatosabb életmódra.

Vásároljon biológiailag lebomló kesztyűinkből még ma

A fenntarthatóság nem csupán elkötelezettség – a SHOWA örökségének része, és minden tevékenységünk középpontjában áll. A 2012-ben kifejlesztett EBT az egyéni védőeszközök fenntarthatóságának határait feszegette. Kesztyűink maximális védelmet nyújtanak a potenciális veszélyekkel szemben a környezet feláldozása nélkül.