VEGYIPAR, OLAJIPAR

A vegyipar és olajipar olyan iparágak, ahol a munkavállalók naponta számos veszélyes környezeti tényezővel találkoznak, mint például mérgező gázok, füstök, kémiai vegyszerek és robbanásveszélyes anyagok. Az ilyen környezetben dolgozó munkavállalók egészségének és biztonságának védelme kiemelten fontos, és ehhez olyan védőeszközök szükségesek, amelyek hatékonyan szűrik a levegőt, figyelmeztetnek a veszélyekre, és megfelelő védelmet nyújtanak.

A NESLER Kft. az iparágak biztonságosabbá tételére és a munkások védelmére specializálódott. Az általuk kínált légzésvédők és gázérzékelők széles választékban elérhetők, és kiemelkedő minőséget és innovációt képviselnek. Néhány fontos termék és szolgáltatás, amelyekkel a NESLER Kft. rendelkezik:

  1. Légzésvédők: Cégünk kínálja a legmodernebb légzésvédő eszközöket, mint például PAPR légzésvédők és nyomólevegős légzésvédő rendszerek, amelyek hatékonyan szűrik a levegőt és védik a munkavállalókat a mérgező gázoktól és poroktól.

  2. Gázérzékelők: A NESLER Kft. által kínált gázérzékelők gyorsan és megbízhatóan figyelmeztetnek a mérgező vagy robbanásveszélyes gázok jelenlétére, lehetővé téve a dolgozók számára, hogy időben reagáljanak és meneküljenek a veszélyzónából.

  3. Egyéb védőeszközök: A vállalat további védőeszközöket is kínál, mint például eldobható védőruházat, vegyszerálló kesztyűk és védőszemüvegek, amelyek teljes körű védelmet nyújtanak a munkavállalók számára.

Nézet:
Sorrend:
-21%
Raktárkészlet:
12 db
ELIPSE ABEK1 félálarc szűrőbetétekkel (M/L)
17 653 Ft (13 900 Ft+ÁFA/db) Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
13 881 Ft (10 930 Ft+ÁFA/db)