Hírek

A Légzésvédőbolt.hu Kft. beolvad a NESLER Kft.-be.
2023.04.21

A Légzésvédőbolt.hu Kft.-t 2017-ben a megnövekedett kiskereskedelmi forgalom kezelésére hoztuk létre, azonban a hosszabb távú célunk a nagykereskedelmi értékesítés volt és az évek alatt a kiskereskedelmi értékesítés háttérbe szorult.
Az adminisztrációs terheink csökkentése érdekében a Légzésvédőbolt.hu Kft.-t beolvasztjuk a NESLER Kft.-be, így jogutódlással minden szerződésünket tovább visszük.

A beolvadási folyamatból a vásárlóink semmit nem fognak észre venni, csak a webáruházak üzemeltetője változik NESLER Kft.-re, ezen kívül a webáruházban szereplő bankszámlaszám lesz kicserélve és a számlát ezentúl a NESLER Kft. fogja kiállítani. Az átállás 2023. április 28-al történik meg. A webáruházas rendelések számlázását a NESLER Kft. 2023. 05. 01-től kezdi meg. A teljes beolvadási folyamat előre láthatólag augusztus végén zárul. (Bár ez rajtunk kívül senkit nem édekel.)

Az összeolvadással egy időben több informatikai újítást is megvalósítunk, ami a gyorsabb és pontosabb munkát segíti. Ami talán a partnereinknek legfontosabb információ, hogy hamarosan valós készletinformációk lesznek a legzesvedobolt.hu webáruházunkban.

Köszönjük a Légzésvédőbolt.hu Kft.-nek a több, mint 6 évnyi működést. :)

Vissza