CleanAir CA-20 légzésvédő hegesztőpajzs

Cikkszám: 702081
CleanAir CA-20 légzésvédő hegesztőpajzs
CleanAir CA-20 légzésvédő hegesztőpajzs
CleanAir CA-20 légzésvédő hegesztőpajzs
CleanAir CA-20 légzésvédő hegesztőpajzs
CleanAir CA-20 légzésvédő hegesztőpajzs
Cikkszám: 702081
Rendelhető
252 730 Ft (199 000 Ft+ÁFA/db)

Ennek a terméknek a kivezetése folyamatban van, helyettesítő termék az új CleanAir VERUS légzésvédő hegesztőpajzs.

CA-20 GRAND GDS professzionális hegesztőpajzs, ami mindenféle hegesztés típushoz alkalmas. (SMAW, MIG/MAG, TIG és Plazma)

Standard arctömítéssel, ami védi az egész fejtetőt.

Könnyen használható és kényelmes megoldás, mert kitűnő TrueColor (színhű) ADF (Auto-Darkening Filter) fényszűrővel van szerelve.

A legújabb fejlesztésű és az ADC plus folyadékkristály technológiával rendelkező CA-20 hegesztő pajzs rendelkezik a legjobb optikai minőséget tanúsító DIN Plus minősítéssel. Ez a védőeszköz természetesen rásegítéses (levegő befúvásos) szűrős légzésvédővel is kombinálható. A levegő áramlási irányának állíthatósága és a könnyen cserélhető záró perem a legjobb védelmet kínálják.
 
A CA-20 újgenerációs hegesztőpajzs a fényszűrésben forradalmi változást jelentő fejlett ADC plus (Angular Dependence Compensation plus) fényszűrőt alkalmazza. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy a kiválasztott sötétítés az LCD teljes magasságában és szélességében megvalósuljon, míg a PLUS egy jobb minőségű színfelismerést és kontrasztosabb látást jelent. A CA-20 hegesztőpajzs a DIN Plus szerint a legjobb (1/1/1/1) optikai osztályba tartozik.

CA-20 GRAND GDS

• KÍVÜL ÁLLÍTHATÓ FÉNYSÖTÉTÍTÉS 6-8 / 9-13  
• KÍVÜL ÁLLÍTHATÓ ÉRZÉKENYSÉG
• KÍVÜL ÁLLÍTHATÓ KÉSLELTETÉS
• KÍVÜLRŐL BEÁLLÍTHATÓ KÖSZÖRÜLÉSI HELYZET

Welding helmet Clean-AIR CA-20 left side view

 

A légzésvédők (3-as kategóriájú egyéni védőeszközök) kiválasztása munkavédelmi szaktevékenység. A kiválasztás mindenképp a felhasználói környezet és az anyagok/készítmények tulajdonságainak figyelembevételével történjen. A megfelelő védelem kiválasztásában segítséget nyújthat a veszélyes anyag biztonsági adatlapja (MSDS).
A védőeszköz használata előtt feltétlenül olvassa el a gyártói használati utasítást! A NESLER Kft. semmiféle felelősséget nem vállal a nem megfelelően kiválasztott és/vagy használt légzésvédő(k) és/vagy szűrőbetét(ek) miatt bekövetkező esetleges egészségkárosodásért.