ÚJ ELIPSE Source Control P3 félálarc

Cikkszám: SPR649-SPR650
Raktáron
ELIPSE Source Control P3 félálarc
ELIPSE Source Control P3 félálarc
ELIPSE Source Control P3 félálarc
ELIPSE Source Control P3 félálarc
ELIPSE Source Control P3 félálarc
ELIPSE Source Control P3 félálarc
ELIPSE Source Control P3 félálarc
ELIPSE Source Control P3 félálarc
ÚJ ELIPSE Source Control P3 félálarc
Cikkszám: SPR649-SPR650
Raktáron
-17%
15 113 Ft (11 900 Ft+ÁFA/db) Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára. 12 573 Ft (9 900 Ft+ÁFA/db)

KÉT MÉRETBEN KAPHATÓ: S/M, M/L (mérettáblázat alul)

Kényelmes TPE anyagból készült, elasztikus fej- és nyakpánttal ellátott félálarc alkalmas a hosszú ideig tartó viselésre, csökkentve a viselő fáradtságának kockázatát.

A Source Control kilégzési szűrő csökkenti a környezetében lévők keresztfertőződési kockázatát. Lényege, hogy a kilélegzett levegő is egy szűrőn keresztül halad át, 99,9%-os baktériumszűrési hatékonysággal. A kilégzési ellenállás is nagyon alacsony marad a szűrő nagy felületének köszönhetően.

Termékvédelmi szempontból is jelentős előny, hogy az esetlegesen tüneteket még nem produkáló fertőzött munkavállaló miatt a gyártott termékek nem szennyeződnek be.

 • Kilégzési szűrő: "Source Control"
 • Szűrési hatékonyság: P3 >99,95% 0,3 μ részecskék esetén.
 • Az orvosi minőségű TPE megfelel az ISO 10993-10:2010 szabványnak.
 • Teljesen állítható a jobb kényelem és illeszkedés érdekében
 • Latex-, szilikon- és szagmentes anyagok.
 • Teljesen hipoallergén.
 • A szűrők újrafelhasználhatók és cserélhetők.


Kényelmes és könnyű ikerszűrős félálarc. Egyedi tulajdonsága, hogy szűrőbetétekkel felszerelve kapható, de a szűrők cserélhetők. Kitűnően viselhető más védőeszközökkel, pl. védőszemüveg, és elfér az arcvédők alatt is. Ideális mindennapi használatra a mikroorganizmusok és vírusok elleni

P3 R részecskeszűrőkkel felszerelve védelmet nyújt szilárd és folyékony részecskék ellen. Maximális por (részecskék) elleni védelem, a 0,3 mikronos részecskéket is megszűri! Hatékonyabb, biztonságosabb és a légzési ellenállása sem nagyobb, mint egy FFP3 pormaszknak.

A különleges hajlítható szűrőbetétek kialakítása miatt több, mint 250%-al nagyobb kapacitással rendelkeznek a hagyományos szűrőbetétekkel szemben és a légzési ellenállásuk jóval alacsonyabb. Ezen kívül hidrofób bevonattal rendelkeznek, ami megvédi a nedvességtől és a párától.

A hagyományos szelepekkel ellentétben, itt nemcsak egyszerű gumikorongok vannak, hanem különleges bordázattal ellátott alapból zárt szelepek, amik önmagában csak a gravitációtól nem nyílnak ki. Kevésbé hajlamosak az öregedésre és az áttetsző anyaguknak hála egyszerűbb a szelepülék ellenőrzése.

A széles ELIPSE gumipántok kényelmesebbek és sokkal tartósabbak és nem nyomják a fejtetőt, mint a műanyag fejkosaras modellek.

A szűrők a lehető legközelebb helyezkednek el az arcunkhoz, így csökkentve az erőkart és az álarc elhúzódását az arctól.

A bepattintós szűrőbetét csatlakozása biztonságosabb, mert nem lehet szétroncsolni a csatlakozókat, mint a bajonettzáras modelleknél. Kisebb a tévedés lehetősége is és nincs szükség szivacs tömítésekre, amik hamar elhasználódnak és rendszeresen elfelejtik cserélni a felhasználók.

Felhasználási területek:

 • Egészségügy
 • Élelmiszeripar
 • Gyógyszeripar
 • Speciális mentőegységek

Szabványok:

 • EN140:1998 Álarctest
 • EN143:2000+A1:2006 P3 RD


A légzésvédők (3-as kategóriájú egyéni védőeszközök) kiválasztása munkavédelmi szaktevékenység. A kiválasztás mindenképp a felhasználói környezet és az anyagok/készítmények tulajdonságainak figyelembevételével történjen. A megfelelő védelem kiválasztásában segítséget nyújthat a veszélyes anyag biztonsági adatlapja (MSDS).
A védőeszköz használata előtt feltétlenül olvassa el a gyártói használati utasítást! A Légzésvédőbolt.hu Kft. és a NESLER Kft. semmiféle felelősséget nem vállal a nem megfelelően kiválasztott és/vagy használt légzésvédő(k) és/vagy szűrőbetét(ek) miatt bekövetkező esetleges egészségkárosodásért.

ELIPSE mérettáblázat
https://static.legzesvedobolt.hu/nesler_docs/elipse_merettabla.pdf

Méret: