CleanAir Pressure for MASK övegység teljesálarchoz

Cikkszám: 650000PC
Raktáron
CleanAir Pressure for MASK övegység teljesálarchoz
CleanAir Pressure for MASK övegység teljesálarchoz
Cikkszám: 650000PC
Raktáron
124 460 Ft (98 000 Ft+ÁFA/db)

CA Pressure for MASK övegység komfort övvel, nyomásjelzővel, akusztikus figyelmezetetővel, extra P3 szűrővel és áramlás ellenőrzővel

Az akusztikus figyelmeztető akkor szólal meg, ha a levegőnyomás 2,5 bar alá csökken.

A kétoldalt menetes P3 szűrő egy plusz biztonsági lépcső, ha megszűnik a levegő nyomás, a szennyezett területet a sűrítettlevegős csövet leválasztva is biztonságosan tudjuk elhagyni, ha pl. mérgező porork ellen szükséges védekezni.

Szabványos (zsinórmenetes/RD40/EN148-1) csatlakozás, így a legtöbb teljesálarccal használható. (ajánlott 2 kilégző szelepeset választani)

A légzésvédők (3-as kategóriájú egyéni védőeszközök) kiválasztása munkavédelmi szaktevékenység. A kiválasztás mindenképp a felhasználói környezet és az anyagok/készítmények tulajdonságainak figyelembevételével történjen. A megfelelő védelem kiválasztásában segítséget nyújthat a veszélyes anyag biztonsági adatlapja (MSDS).
A védőeszköz használata előtt feltétlenül olvassa el a gyártói használati utasítást! A Légzésvédőbolt.hu Kft. és a NESLER Kft. semmiféle felelősséget nem vállal a nem megfelelően kiválasztott és/vagy használt légzésvédő(k) és/vagy szűrőbetét(ek) miatt bekövetkező esetleges egészségkárosodásért.